IDRE!

Hej på er alla! Nu är jag i Idre :D Vi körde hit idag och har ätit middag, sen ska det åkas skidor (i morgon ;) ). Jag har köpt en ny mobil, YEAH! :D Nu ska jag stänga av här för de är mammas dator :) byebye! /Stina ;D
Från julbordet på teatern :D
Och så Molly ;)

Julklapp :)

Hej på er :) Vill ni veta vad jag fick i julklapp? Jag bryr mig inte om svaret för jag berättar i alla fall! ;D
2500 kr
Presentkort på täbban på 700kr
Presentkort på JC 200kr
En liten högtalare man kan koppla till mobilen :)
Escada parfym och Ralph Lauren parfym (tror att det stavas så ;) )
Choklad :D
Mjukisbyxor
Strumpbyxor
Strumpor
"Sockor"
Vantar
Vit halsduk
Little big planet 2 (när det kommer ut) :P
Bok (torment heter den :) )
Sen fick vi barnen tillsammans xbox och bandhero till det med trummor, gitarr och mic ;D
Tror det va allt :) Bajs på er /Stina :D <3

KALLEANKA <3

Kalleankatime! Exaaaakt... NU! :D
/STINA

Merry Christmas!

GOD JUL ALLA GLADA MÄNNISKOR! :D
jag är inte seriös på bilden om ni tror det ;) <3 /S

Tidsinställt 13


Tidsinställt 12


Tidsinställt 11


Tidsinställt 10


Tidsinställt 9


Tidsinställt 8


Tidsinställt 7


Tidsinställt 6


Tidsinställt 5


Tidsinställt 4


Tidsinställt 3


Tidsinställt 2


Tidsinställt 1


Yeeee

Hej jag har så extremt tråkigt så jag ska göra MASSA tidsinställda inlägg nu så ni blir jäääätteglada! De kommer komma ett varje timme fram till julafton, om jag orkar :D
HAHA vilket liv jag har!

Kalleankatime!


bajset kommer !

/f

The poopkorv allan

tjatja alla glada! VI HAR JULLOV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YESYESYESYESYESYESYESYES!!!!
ÄNTLIIIIIGEN ÄR SISTA LEKTIONEN MED ANNIE LINDER SLUUUUUUUUUUUUUUT! :D :D :D

-

Vad kul att våran blogg är så tråkig och att ingen läser och att ingen kommenterar och att vi skriver det rätt ofta och att bloggen är så himla seriös och att vi är sjukt kända på den här och att den suger och att jag bara skriver när jag har tråkigt och att vi aldrig lägger upp bilder och att vi skriver om helt ointressanta saker.

Nadja :D

/stina :)

har jag tråkigt ? nej då ..


holy shit(foot) !


(:

haaaaahahahahahhahahaha

hm.. mixed messages. !


NUUUUUUUUSSE


HAHAHAHAHA !

jag dööööör !

I <3 Google translate

Orginal:
Hej på er alla (inga) läsare! Jag härmar Filippa lite och använder google translate, kul jag har det va? Haha, nej men mamma och Bengt kollar på tv, något tråkigt program så jag sitter vid datorn, men har kollat facebook ca 12276072 ggr nu så då fick jag extremt tråkigt! Jag är sjuk så har varit hemma idag och på slutet av dan igår. Ska vara hemma i morgon också! Nu ska jag översätta tillbaka det här till svenska igen! Hejdå!
Finska:
Hei kaikille (no) lukijat! Olen jäljittelee Philippa vähän ja käyttää Google kääntää, hauskaa minulla on se oikea? Haha, ei, mutta äiti ja Brian katsella televisiota, noin tylsä ohjelma joten istun tietokoneen ääressä, mutta on tarkistanut ole noin 12276072 kertaa nyt, joten kun sain erittäin tylsää! Olen sairas niin on tänään kotiin ja päivän päätteeksi eilen. Pitäisi olla kotona huomenna myös! Nyt olen kääntämisestä takaisin Ruotsin taas! Heippa!

Tillbaks:

Hej till alla (ingen) läsare! Jag återger Philippa lite och använda Google för att översätta, det roliga jag har det rätt? Haha, nej, men mamma och Brian tittar på tv, något tråkigt program så jag sitter vid datorn, men det är inte kontrolleras ungefär 12276072 gånger nu, så när jag mycket blev uttråkad! Jag är trött som ett hem idag och slutet av dagen igår. Ska vara hemma imorgon också! Nu är jag översätter tillbaka till Sverige igen! Hej då!

Engelska:

Hello everyone (no) readers! I mimics Philippa bit and use google translate, fun I have it right? Haha, no, but Mom and Brian watch TV, some boring program so I sit at the computer, but have checked facebook about 12276072 times now, so when I got extremely bored! I am sick so have been home today and at the end of the day yesterday. Should be home tomorrow too! Now I'm translating this back to Swedish again! Bye!

Tillbaks:

Hej alla (ingen) läsare! Jag härmar Philippa lite och använda Google Translate, kul jag har det rätt? Haha, nej, men mamma och Brian tittar på tv, något tråkigt program så jag vid datorn sitta, men har kollat facebook om 12276072 gånger nu, så när jag fick extremt uttråkad! Jag är sjuk så har varit hemma idag och i slutet av dagen igår. Ska vara hemma imorgon också! Nu är jag översätter detta till svenska igen! Hej då!

Haitiska:

Hello tout moun (pa) lektè! Mwen repwodwi Philippa ti jan ak Google itilize tradui, amizman mwen gen li dwat? Aa, pa gen, men se manman ak Brian gade televizyon, gen kèk pwogram raz Se konsa, mwen chita sou òdinatè a, men yo gen tcheke sou facebook 12276072 fwa kounye a, Se konsa, lè mwen te resevwa anpil anwiye! I am malad konsa yo te lakay jodi a ak nan fen yè an jou. Yo ta dwe demen kay tou! Koulye a, mwen tradui sa a tounen nan Swedish ankò! Bye!

Tillbaks:

Hej alla (av) läsare! Jag återger Philippa lite och använda Google translate, jag har kul det rätt? Visst, nej, men mamman och Brian titta på tv, vissa program tråkig, så jag sitter på datorn, men de kolla på facebook 12276072 gånger nu, så när jag mycket blev uttråkad! Jag är så sjukt att de var hemma idag och slutet av dagen igår. De bör vara hemma i morgon också! Nu har jag översätta detta till svenska igen! Hej då!



Jag gillar att de alltid översätter Bengt till Brian! :D











/Stina :) <3


Hej på er, hej då!

Yes! Vi hade 1 besökare igår,det var jag! :D

HEJ beautiful korvar!

Hej på er kor, Emelie är här, bajskorvar!!!!!!!!

Vitun lehmä ..

 

 

 

 

Kiss /STINA


Tidsinställt inlägg :)

Haha, man är ju tvungen att testa? Inlägget skrevs för en timme sen, cooooolt!!!! :O
Haha nej

Nu har Filippa skrivit sådär 789 inlägg igen!

Jaha, har varit i skolan idag och va astrött. Jag somnade men nääästan på lektionen ;) Sen åkte jag och mamma till täbban och käka sushi till lunch! :D YEAH! Efter det köpte vi skidjacka och överdragsbyxor till mig att ha i Idre :) Ikväll kommer Emelie hit! Wihoo! :D
Jag lånar den här fina bilden från facebook på dig :) haha <3
Bajs på er/Stina
En asfulcpbild på mig också då :)
HEJDÅ

ett sexxy inlägg översatt på google translate (nejnej, jag har inte alls tråkigt.. xd)

Tjtja blog! now I sit here and keep on doing some Hot chocolate in the microwave:) today I type not done anything at all, or, been in school of course .. ;) Annie got damp on us at SO: n, so we had to go home instead, oh no what a shame ... fixed Nope xd jaja now I drink my Hot chocolate and a little more boring .. -.- Cya

HAHAHAHAHAHAHAHAHA så sköön!


fett smart xd


EWW :o


KOBAJS


notice the poster...



mi love harri pottar


hatar båda men fett skön hahah xd mobbare.. :o


hahahah xd xd


AAAW ^^

haha xd man blir fett rädd i början ;)

WIIE, watch out for the hover cat :o


sO TrUe (fett gangster rubrik.. :o)



YEEE


HAHAHAHAH jag DÖÖÖR !! xd


Good morning!

Jamen tjenare! Har vaknat och booorde verkligen duscha men har dans ikväll så jag duschar då. Idag har jag och Emma danslektion för klassen på gympan, kul :D Haha vi ska dansa locking, ska bli kul att se alla dansa ;) fast det är ganska lätt. Det är så kallt ute så jag får skjuts till skolan nu :D det fick jag igår också ;D TACK mamma och bengt ;) Omjag inte skulle få skjuts skulle jag sticka om en kvart ;) nu ska vi sticka om 3 kvart. Såg alla på julkalendern i går då? Jag gjorde faktiskt det! :D Den var dålig.. fast ja gillar mamman! Haha får se om jag följer den, brukar inte kolla hos pappa, bara när de små kollar här hos mamma :P Men nu ska jag bädda sängen, byebye!
/STINA (sti)