Var hälsad

GOD-MOR-GON Denna dag skall jag färdas hem till min andra boning, där min fader bor. Det är ett mycket trevligt vitt hus, som ska byggas ut. Vi hoppas på utbyggnad med två tillkommande rum och då ska det beräknas till fyra sovrum. Vi har även ett flertal av toaletter. (2 för att vara exakt) Huset är tyvärr inte till salu men om ni är desperata kan möjigtvis förhandling ske under vissa omständigheter.
Om ni nu INTE är intresserade så kryssa denna Internet-dagbok och kom inte tillbaks.

M.V.H Kristina L

mascara!!

Hej kära internetsdagbok. Nu skall Kristina sätta på sig lite mascara och göra sig fin inför gästerna som skall komma om en liten stund. Jag skall snart åka hem till min boning. Där skall jag börja packa mina tillhörigheter inför resan till Schweiz. Det skall bli mycket intressant!

Vi lär ses vid ett senare tillfälle.
Med Vänliga Hälsningar
Filippa, delägare av stifli.blogg.se

Schweiz, landet dit jag skall färdas.

Fru-kost; kost för fruar som vi!

Våra magar skall fyllas med förtäring på momangen! Vi höres
/SF bio

En ny kategori!

Som ni kanske har uppmärksammat så befinner det sig nu en ny kategori till vänster i bloggen.
Den kallas: Vackert och seriöst!
Njut!
från eder vän, StiFli.

Så här skulle stifli se ut om hon fanns :D

eller...
Vilken är fulast? :D
/SF :D

beautiful!

- Alltid en korv! Fyfabian vad det är äckligt med korvstuvning! sa Albert.
- Absolut! Jag yttrar mig på en eller 13 sänglampsben, skrek Hulken. Han stod inte mitt under en griseknoe, utan strax till vänster om lite kryddor. Det brukade dofta regn från butiken runt kryddhyllan. Arne hoppade in genom fönstret.
- Ajaj kapten! Jag hatar dina ankfötter, de är osmickrande och terribla även fast fruktansvärda mängder av stål väller ut ur dem!
Stackars Arne. Det var inte lätt att vara fattiglapp i forntida Sundbyberg. Han hoppas att gossen tar sitt förnuft till fånga och rättar till kragen. Men ack och ve; han drar ner sina byxor och tar fram ett paket fryst kyckling. Inte särskilt gott. Vardagen blev fulländad med 4563 koppar rosévin. Han behövde bara hjälp med matteläxan. Fröken Baltazaaariia var inte en snäll flicka. En gammal men gudomlig flicka. Sen kom det 18 hundar, närmare bestämt, mopsar. De högg av sina händer!
SLUT!
/SF

MUHA

bloggen har spårat ut liiite grann ;) x) men det får ni tåla!! :D

GRYM BÄVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/STIFLI

jag äger på att göra bilder!

kolla vilken snygg bild jag gjorde i paint! x)
filippa
nu får ni prutta för jag och stina ska sova över så det så!!!!!!!!! :D

OMG!!!!!!!!!!!!!!!

Jag säger bara en sak!!!!! Våran blogg har typ blivit sveriges mest besökta!!!!!!!!!!!!! JAG ÄR TYP KÄND!! Asså vi har ca 2 besökare per dag, OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Asså det är så sjukt mycket så att jag tror jag kommer dö eller något!! Alla är ju typ inne på vår blogg hela tiden, jag är ju lixom världskändis!!!!!!!!!!!! JAG MENAR 2 BESÖKARE PER DAG, FATTA!!!! Helt sjukt jag vet :O

/S

Bilder, lite sent ;)

/S

Kattungar!

vi har köpt världens sötaste kattungar :D Nicolle och Nadja! Ska lägga upp en bild senare, måste bara ta en först och orkar inte göra det nu ;) Kram S

Är den här finare?? :P


Tävlar på nelly.com ;)


:D

Juste! den 26 juli (måndag) fyller vår blogg ett år!!! :O Även om den har varit rätt död på sistonde...

Hemma (igen) ;)

Hejhopp, nu är jag hemma från Skåne och idag kommer Karin hit :D <3 Vet inte vad vi ska göra men vi får se.
/S

I Skåne

Är i Skåne, har inte jääättekul, men vi har typ badat idag :P Är ganska trött så jag ska väll gå och lägga mig snart. Kanske ska träffa Carro nån gång, de ska ifaf bli kul :D Förlåt att vi aldrig bloggar och ALDRIG lägger in några bilder typ men jag orkar inte satsa på bloggen skriver bara för att det är kul :)
aja. ni får en ful och gammal bild iaf, saknar dig <3
/SL

<3

Är i Skåne nu :)

WIIHOOO!!!!

ÄNTLIGEN HEMMA <3 =D
/S

prutt

/filippa