cuuute! <3

asgullig! <3
(vet att bloggen suger men kanske uppdaterar ibland.. vi får se dör när man vet att bloggen suger har man ingen lust att läsa -.- <3)
bajsbajs/fiilippa

Jag hoppas att BLOGGLUSTEN SKA KOMMA TILLBAKA TILL MEJ SOM EN BOMERANG! SOM FLÖG VÄLDIGT LÄNGE! :D xd

Ja, om ni undrar över rubriken så kommer den från filippas fina inlägg för ett tag sen 8) Jag är hemma idag från skolan, hade feber i morse och är jättetrött :( jag kan typ gå i skolan var annan dag för sen blir jag för trött, haha. Jag har inte skrivit något på a long time men nu är jag duktig och skriver och hoppas att filippa gör det när hon ser att jag har skrivit :D Men jag var iaf i skolan halva måndag och halva onsdag och hemma tisdag och idag. Sitter här vi datan och kollar på något på tv som jag inte vet vad de är :P Igår kväll åt vi ben & jerrys :D skriver det bara för att sukta alla, nej men bara för att jag skulle kunna lägga upp nåra bilder och då kan jag lägga upp bilder på glassen, hehe interessant va??


ja och sen var det 2 andra oxå men jag är så duktig så jag har glömmt va de heter..

/S

var nyss i täbban...

...med mamma för jag hade utvecklingssamtal innan. Jag köpte allt som stog på "listan" utom gul ansiktsfärg :) jag och alma ska nog sova över och göra oss i ordning tillsammans imorron :D om jag orkar.. för jag är rätt trött och har ont i huvudet för min väska vägde jättemycket.. haha det där lät lite weird :P hihi men jaja :) vi ses ")
/filippa

inköpslista

Hej! jag ska snart till skolan men jag gör en liten inköpslista på vad jag ska köpa till wacky hair day :)
- Gula leggings
- Gul hårfärg
- Gult tyg eller nåt
- Hårspray
(- Guldig eyeliner?)
(- Gul ansiktsfärg?)
Haha som ni kanske fattar ska jag vara nånting gult.. ;) hihi jag tänker inte säga vad det är men många vet redan :) ni som inte vet får veta imorron om ni inte frågar mej :D
åhh, jag tycker så synd om Stina som missar wacky hair day D: stackaren! <3 <3
men nu måste jag sätta på mej strumpor och sen kommer ella om typ 10 min!
vises/filippa

parlamentet!!! :D

Nu sitter jag och kollar på parlamentet på Tv4play :)
haha, I love parlamentet! :) <3
/filippa

ska strax till skolan..

hallå, nu sitter jag och äter frukost och ella kommer 08.05 typ :) vi ska köra handboll på gympan idag. förra gången var det kul men vårat lag var dåligt.. sorry men.. fast ella och jag hade rätt kul ändå :P nu ska jag fortsätta äta min macka. -.-
vi ses! :D
/filippa



BLOGGLUSTEN KOM TILLBAKA TILL MEJ SOM EN BOMERANG! SOM FLÖG VÄLDIGT LÄNGE! :D xd

hihi bara för att jag skrev det där inlägget nyss så fick jag tillbaka blogglusten!!! :D :D hihi, gud vad fort jag ändrade mej då!! men tipsa fortfarande gärna om saker/kategorier att skriva om! :)
det finns bara ett problem med att min blogglust har kommit tillbaka, min kamera har inget batteri och jag vet inte var laddaren är... :( -.- jag måste måste måste hitta den!!!!!!!!!!! medans jag letar får ni nöja er med gamla bilder och videosar/bilder från google, youtube osv.. :(

men jag ska försöka uppdatera ofta nu!!!!!!!  YESYYESYESYESYES man får jättemycket energi av att ha blogglust, man vill göra bloggen fin och uppdatera mycket (våran blogg ser rätt ful ut just nu och vi skulle jag ha fixat den när jag skulle ha sovit över hos Stina, men hon blev ju sjuk då och då hände ju allt det där med hennes blindtarm :( )!!
nu ska jag göra nåt kul och sen göra nåt mer kul och nåt mer kul och nåt mer kul osv! haha förlåt för min överhyperenergi men jag blev så glad att ha fått tillbaka blogglusten igen!!! amazing, att man kan bli så glad bara av att blogga!!! :D tjohohohohotjohohotjotjohohotjotjotjohohohohohohohohohoho!!! :D :D okej, nu ska jag sluta och göra av med lite energi! :)


/den jätteglada tjejen filippa!!!!!!!!!

eclipsetrailern..

åååååååååååh, jag kan inte vänta tills den kommer ut!!! jag håller just nu på att läsa om 1an :) dom är så himlans bra så man bara mojjar ihop sej!! xd :)
stina skrev ju i inlägget före mej att hon hoppas att jag ska blogga mera, men tyvärr så har jag verkligen ingen blogglust alls, men jag ska försöka blogga lite iaf. grejen e att när man är två som bloggar tillsammans så tappar iaf jag helt blogglusten om inte Stina har skrivit något inlägg.. ikväll ska jag iaf på teater. det ska bli kul :)
Förresten, någon som har några tips på nya saker att skriva om, eller nya kategorier osv..? dom som kommer med bra förslag får en länkning såklart! :D
hejdå och ha det bra och GLÖM GÄRNA INTE att ge tips! :D hihi :)
/filippa

Förlåt

Heej! Jag sitter i soffan och tar det lugnt som vanligt. Har ganska tråkigt här hemma men det är så mycket bättre än på sjukhuset!! Vet att ja bloggar jättelite och så men jag är inte så mycket med datan så det blir inte så mycket och så orkar jag inte... jag tar ju inte heller ngra bilder så det finns inga och lägga upp och då blir det ju väldigt tråkiga inlägg oxå.. förlåt alla och försök stå ut den här veckan med så dålig uppdatering från min sida och hoppas att Filippa skriver lite mer!!
Kram Stina!!

träffat Stina och hämtat min katt!! :D

Hej!
Idag har jag varit hemma hos Stina! :D jag hälsade oxå på mormor och hämtade Tiger! :D hos stina spelade vi kort, 7:an :P det var jättekul att träffa henne!!! hade ju inte träffat henne på.. hmm.. typ 2 veckor! D: men jag kanske ska dit igen i veckan, på typ onsdag eller så :)
Nyss åt vi middag, jaja inte så intressant, men.. nu ska jag sitta vid datan och kolla olika bloggar ett tag och så, och sen kanske kolla på TV. jaja puss på er!!!
stifli!!! :D owow vilken magnifik och inspirerande och nyskapande och kreativ bild!! :O xd hehe
jaja nu ska jag vara tyst så inte era hjärnor blir överhettade av mitt superavancerade språk ;)
/filippa
Radio-man ♥ Tv-man
(Filippa ♥ Stina)

HEMMA!! :D

Nu har jag äntligen fått komma hem efter en vecka på sjukhus. Sitter i soffan och har ganska tråkigt men mycket bättre är på sjukhuset!! Jag ska tillbaks på söndag för att ta prover, men annars ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och äta massa tabletter. Ska bli kul att träffa syskonen ikväll, längtar efter dem!! Hoppas Filippa skriver något snart eftersom jag uppdaterar väldigt lite oxå nu när jag är sjuk, men hon är ju och åker skidor så annars får hon blogga mkt när hon kmr hem :)
Saknar dig Filippa!! :(
Kram från snart (hoppas jag) frisk Stina!!

Operationen

Hej allihopa!! Idag mår jag mycket bättre och har bara en slang kvar i mig ;) kan nog komma hem till helgen :D Har fortfarande inga kul bilder att lägga upp men det får ni kanske när jag kommer hem. Om operationen:

Torsdag:
I torsdags kväll mådde jag så dåligt at vi åkte in till sjukhuset, jag fick vänta där ganska länge men sen spydde jag och det var typ mörkbrunt (eeeww) :S å fick vi hjälp direkt och de började ge mig dropp och tog massa prover och kollade och rönkade. Sen berättade dem att jag hade en brusten blindtarm :( Jag skulle opereras och så nästa dag. Ungefär klockan 5 (på morgonen) fick vi ett rum att sova i så då sov vi :)

Fredag:
Jag vaknade och de tog prover, gav mig medicin och pratade om operationen och sånt. Efter lunch skulle jag opereras. De gjorde i årdning lite grejer och sen åkte vi till ett operations rum. De gav mig något som gjorde att jag somnade direkt. Efter påerationen vaknade jag i ett annat rum. Jag hade inte ont elr nåt. Jag var resten av kvällen där och sov mäst.

Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag:
Dagrna bara går och går och jag gör inte mkt annat är att äta lite, sova, kolla lite på tv och tar det lugnt. Nu ska jag kolla runt lite på internet.

Pussar från Stina :)

i sälen!

Hej! nu är vi i sälen (eller, vi har ju varit här i 2 dagar..) och vi har åkt skidor igår och idag! :D det var jättekul, och imorron ska vi åka ännu mer :) jag kan inte lägga upp bilder härifrån, för jag har ingen kamera med mej, och så använder vi pappas mobils internet och då kostar det jättemycket att ladda upp bilder.. :( jaja, men nu ska jag äta popcorn :) jag bloggar nog alla dagar framåt nu, men inga bilder som sagt ;) 1 kanske 2 inlägg per dag :P
vi ses :D
/filippa

Sjukhuset...

Hejsan allehopa! Det blir ett kort och trött inlägg från sjuka mig nu :( Ligger på Karolinska sjukhuset för jag har en dum brusten blindtarm, opererades ifredags men kmr nog inte hem för om en vecka :'( ♥ ♥ Ska försöka uppdatera och berätta mer ngn annangång, men nu är jag för trött, sover mest hela dagarna.

Puass och kraamm!! /Stina <3

stackars stina!!! D:

Hej bloggen! För ett tag sen fick jag reda på att stina har opererat blindtarmern!! :O den hade typ spruckit! gud vad ont det måste göra och stackars stina! usch usch usch :( krya på dej!!! snälla blr frisk snart!!! i miss you! </3

Men resten av dagen:
jag sov över med alma från igår-->idag. idag åkte vi in på nån filmgrej för unga typ. först fikade vi på fiket inne i H&M (ni vet, moda?)vi gjorde en aminerad film tillsammans med några andra.. dom typ satt och viskade med varandra och gjorde "blablatecken" (xd) för att dom tyckte att vi pratade för mycket?.. asså som om vi inte ser, znark.. dom satt helt tysta typ hela tiden och det var vi som gjorde mest! jaja, det är bara att glömma dom.. ;)
vi skyndade hem, och jag gick hem och vi åkte nästan direkt och lämnade Tiger på kattpensionatet :'( men han fick en jättefin bur, både inne och ute :) så det var ju bra ;) xd sen åkte vi hem igen och köpte pizza på vägen, jag tog en calzone(stavas det så?) jaja, sen packade jag till när vi åker till sälen imorron. det ska bli jättekul! :D :D men jag kommer sakna alla mina kompisar och Tigge gosnos! (haha, jag kallar honom så ibland;) ) men nu ska vi kolla på let's dance och äta ben & jerry! :) fast den här gången betalar mamma och pappa ;) hihi, dom gillade fairly nuts så mycket!! :D hihi, glass är en bra muta, haha neej ;) xd jaja, men nu har jag skrivit ett "jätte"långt inlägg, så nu får jag sluta! fairly nuts, here I come! xd puss på er alla





Dagens två mest saknade:

 
bästa vän och tiggekatt! </3 saknar er! :(



/filippa

Ps jag vet inte om internet fukar i <sälen, så jag kanske inte kan blogga, och Stina är ju nyopererad, så jag vet inte om hon kan blogga heller, så om stifli inte uppdateras på ett tag så vet ni varför.

svar till alma ;) xd

Från: Alma
Om: Ben & Jerrys! <3 <3
Fråga: haha coolt med "fairly nuts" ;D hur smakade den? :D vad var det i? :D var den gooodiiisssshhhhhh? :D vilken är din favorit? :D förlåt för alla dumma frågor men jag är trött och uttråkad, är du? :D jag älskar cookie dough (har typ bara smakat den och en till.. ) vika gillar du? :D tkr du att ca 50:- är dyrt för lite glass? :D det tkr jag :(
så jag köper inte Ben and Jerrys så ofta.. :(
pöss!! :D <3

Svar: den smakade typ som brända mandlar(det var mandlar i), eller jag vet inte men den var iaf god :D jaa det va typ mandlar och karamellglass i :P Och den var jättegooodiiisssshhhhhh! ;D xd haha, det gör inget att du frågar, jag har ändå inget  att göra ;) så jag är uttråkad, och trött.. -.-
jag har typ inte smakat så många, men jag gillar cookie dough, baked alaska, jamaica me crazy, fairly nuts och lite chunkey monkey ;) haha oj det blev rätt många... xd
haha, joo jag tycker det är dyrt med 50:- för 0.5liter glass, men jag var jättesugen på det, så jag bjöd familjen (visst är jag snäll? ;P) så vi köper nog inte det så ofta igen, eftersom det kostade 104 kr D:
haha aja, nu har jag skrivit typ ett aslångt inlägg om glass(?) haha intressent? - njaa -.-´
skit samma, nu ska jag äta lunch,, love tu ju!<3

/filippa

Ben & Jerrys! <3 <3

Nu har vi precis ätit Ben & Jerrys :D vi åt ...
Cookie dough                   och                     Fairly Nuts
MUMS!!! :D
ha en trevlig kväll nu alla glada och arga! ;D
vi ses när vi ses
from filippa hihi :D
(jag vet att bilderna inte är lika stora, men det var omöjligt att hitta två som var lika stora, och datan höll på och tjurade och vägrade hjälpa mej -.- haha ingen kanske såg, men iaf ;) xd)

Waaad faaun? ;D xd

haha, när jag var hos alma kollade vi på olika roliga klipp på youtube!! :D haha kolla in!!! askul!
pehndewl-tawhg paw yarnvairgs-stashoonen XD
Waaad faaun? xd haha klockren!!!! vi garvade i typ 5 minuter ;O haha
haha enjoy!!!!!
/flopp

till doktorn

hej allihopa, nu sitter jag och äter frukost, och snart ska jag till doktorn ;) vi hörs senare <3
/filippa

risifrutti!

nu sitter jag och äter risifrutti! mums! :D hade glömt bort hur jättegott risifrutti är :O ;)
hihi, men ska jag äta upp den, vi ses /filippa

pratade med stina

i telefon nyss, och hon mår bättre, och kan kanske blogga imorron :D :D hoppas ni blev glada nu ;) <3 jaja, see ya guys! :O <3

hämtade inte karl -.-´

jaha... nu skulle ju jag hämtat karl, och jag gjorde det men när jag kom dit ville karl leka med sin kompis.. så jag gick hem med bara karls grejer.. aja det var iaf skönt med en promenad :) men nu måste jag fortsätta städa klart .. haha det har tagit 2 dar att städa mitt rum.. ;) haha pussar till er alla små månmän nu :D
/filippa månkvinnan



hämta karl

nu ska jag strax och hämta karl, vi hörs sen <3

goood morning sunshine!! :D

Hejsan alla små söta läsare ;) nu har jag vaknat och sitter och äter frukost. solen skiner och det ser ashärligt ut ute! :D jag vill gå ut! jaja, jag måste ju
-Duscha och tvätta håret
-Städa klart mitt rum (haha blev aldrig klar)
-Hämta Karl halv 4
(-måla naglarna om jag hinner)
men nu ska jag äta klart frukosten och sen duscha! vi ses mina små solar! ;) <3
hah wow vilken snygg bild!! :O eller inte.. -.-
/filipppa

sugrör!

haha, satt och kollade lite på internet och hittade dom hära sugrören!

haha, fett coola! då kan man ju dricka typ tre stycken samtidigt ur samma glas ;) fast det blir nog ganska krångligt.. :P jaja, vi ses kanske igen ikväll <3
åååh, stina är så jäkla dålig på att uppdatera!!! :@ haha, neej skoja <3 hoppas hon mår bättre nu bara :S :( jag vill sova över med dej ju! <3 inget stifli utan sti... D:
/filippa

design: Simon & Tomas

Nu sitter jag och kollar på Design: Simon & Tomas! dom gör typ ett hundcafé :P jag ska kolla klart på det och sen göra mina naglar, jag ska!! hehe, jag har tänkt att göra det i typ tre dagar, men det har aldrig blivit av ;) see ya
/flopp

klar.. eller inte ;)

tack för alla lyckatillkommentarer, men jag är inte klar än :P jag ska göra lite mer ikväll, och sen fortsätta imorron. hur städar ni? fort, långsamt, jättejättesnabbt?
haha, ni får en gammal bild, orkar inte ta en ny bild (+ att mitt hår är smuutsiigt.. :( )
hmm, ska nog tvätta håret ikväll oxå.. love to you all!
/filippa

Nu ska jag städa!

Hejhej! nu har jag ätit frukost för en stund sen, och nu ska jag städa mitt rum.. jag borde ju tycka att det är tråkigt, men jag ser faktiskt fram emot det.. ;) haha, ni kanske tycker jag är helstörd, men jag älskar att möblera om och fixa iofs ska jag nog inte möblera om, det går typ inte att ha möblerna i mitt rum på nåt annat sätt än jag har dom nu.. men vi får se vad jag gör :) nu ska jag börja, vi ses när jag är klar :) <3
'
haha xd
/filippa
Ps vinnaren, sofiiia! Ds