OMSTART AV BLOGGEN DEN 1 MAJ

:)

'

Radio-man <3 Tv-man
STI+FLI=BÄST
/S ;)

.

"varning för ett typ klagoinlägg eller känsloinlägg eller vad det heter.."
Jag blir så jävla irriterad.. På vilket sätt är jag konstigare än alla andra? Varför känner jag mig ignorerad och "inte lyssnad på" när jag försöker säga nåt? Varför är det alltid jag som blir "över" när vi gör två och två grejer på gympan? Varför "passar jag inte in"? asså man måste ju kunna vara sig själv! Varför var jag satsaren när jag gick i matteinriktningen men ingen annan? snark säger jag bara. liksom säg vad som är felet med mig! är jag tjock ful irriterande töntig cool mallig? åååååh!!!!!! 2 bästabästa vänner blev 1. 3-4 "lekdagar" i veckan blev 1-2... FAN! kan det vara mitt fel? jag försöker passa in och vara mig själv på samma gång men vafan jag är jag och jag kanske inte alltid passar in men liksom fine, du tycker jag är dum i huvudet/ satsare jaha tack då vet jag! kan man inte ens låta mig vara med? nä usch, skit samma ingen kommer inte ens se det här eller ens bry sig. men tack för att jag fick skriva av mig lite eller måste man stänga inne allt och låssas som ingenting för att passa in?
/filippa

Fanny <3

Hej bloggen :( Min katt dog igår :( Hon hade nån sjukdom och så var hon ganska gammal, så de avlivade henne hos veterinären. Men vi har ju i alla fall en till katt :)
Kram Stina

kort

Hejsan, jag sitter i datasaen nu, har snart SO! Hoppas Filippa har kul på museet.

See ya! /S

naturhistoriska museet

Hej, nu äter jag frukost. Idag ska hela min klass(7a) och 7c åka till naturhistoriska museet och göra nån biologigrej, jag har ingen aning vad, jag var sjuk när man fick veta.. man ska nog göra nåt grupparbete men jag vet inte vilka jag är i grupp med heller.. Jag ska ha med mej pasta och kyckling som matsäck! hihi det var evigheter sen jag hade matsäck i skolan :) men nu ska jag äta klart och sen duscha och göra min matsäck, vi ses!
/filippa

Hej!

Nu har jag kommit hem från teatern, tagit bort mitt smink och åt just en banan. Om bara två veckor är det teateruppspel, och dessutom improvisation som jag aldrig har gjort på ett uppspel, förutom om man glömmer vad man ska säga såklart ^^ Jag är nervös men det ska bli jättekul!
Men nu måste jag sova, vi ses <3
/filippa
ps imorron börjar jag 9.05, jag skriver varför då, i ett morgoninlägg :)

teater snart :D

Hej! Ni är både jag(filippa) och stina hemma hos F, vi har precis dukat och nu river stina parmesanost :) vi ska äta och sen åker vi till teatern :D stina kom just på att hon inte har varit på teatern på 5 veckor! stackare! men nu är hon back on track ;) xd jaja nu ska vi hitta på något annat, vi ses senare :)
/stifli



we are cool! xd

-

Hej, nu få rdet blir ett kort inlägg, för jag har bråttom, jag "försov" mej (orkade inte gå upp när klockan ringde och somnade om..) men ssen komm mamma upp så jag vaknade igen.. Jag failade igår oxå för jag glömde att sätta kameran på laddning -.- åååh, jag är trött och har ont i huvudet och jag vill sova!! :( stackars mej! (skoja)
nu måste jag skynda mej..! vi ses
/filippa

Hemma nu

Hej, nu har jag kommit hem frå scouterna och precis tvättat av mig sminket. Ledaren var sjuk så det blev lite konstigt möte, men kul :) men jag fick färg på min tröja, men färgen är vattenlöslig så jag la den i vattenbad.. jaja nu måste jag stänga av datan..
vi ses :) /filippa

scouter nästa ------>

Hej! jag såg att både jag och stina hade skrivit ett inlägg som hette hej (fats jag hade med en :) i slutet xd) med bara 6 minuters mellanrum...! haha lite weird :P nu ska jag iaf strax på scouterna, vi ska måla klart våran skrivtavla, ni vet en sån där som man skriver med kritor på? Ledaren köpte en lite rolig färg så man kan måla en sån tavla (: haha. Tyvärr kan jag inte lägga upp några nya bilder, för min kamera har slut på batteri men jag ska ladda den inatt :) så nya bilder kommer imorron! men nu måste jag åka, vi ses!
/filippa
ein svarth tawlah! ;) (svenska för nybörjare)

Hej (:

Hallå :) jag är inte lika dödstrött längre! :D haha, nej men när jag kom till skolan så var jag trött ett tag men sen blev det bättre. Ella hade ont i magen så hon gick hem. stackare! :( MEn en grej som var lite kul var att imorse så hade Ellas pappa (tror jag, kanske ella oxå?) försovit sig så Ella fick skjuts till mej så vi blev båda skjutsade. men Elias(hennes lillebrosa) skulle cykla hem från skolan så då hade dom fällt ner/tagit bort sätena där bak så det fanns bara två säten.. så Elias satt där bak på golvet och ella satt där fram, så jag fick hoppa in i samma säte som ella, asså typ ovanpå henne ;) haha det var trångt men det gick! :D haha nej nu vill mamma ha datan så jag måste ge den till henne ;) jaja jag var ju ändå typ klar :) vi ses kanske senare, jag ska ju på scouterna, men iofs har jag inga läxor (:D). vi ses väl ;)
/filippa

hej

Hola everybody! Idag var det skola igen :( Sen åkte jag hem och nu är jag helt slut för jag har varit ute och hoppat, vi satte upp studsmattan igår.
Älska sommar!! :D Ful bild på mig från i somras ;)
Haha, kort inlägg, puss Stina!!

...jag...är...trött...

jag är jättetrött, stirrar på samma punkter i evigheter och är allmänt seg.. ååh jag hatar att vara trött! jag vill inte  gå till skolan!! jag vill sova!! :(
/filippa

går och lägger mej nu...

...eftersom jag bara sov 5 timmar inatt.. :P så vi ses imorron ;) <3

/filippa


slapparhajk

Hej, nu har jag precis ätit middag. Jag var ju på slapparhajk igår-idag så jag har inte skrivit då :P Jag skulle ju skria typ vad det är och jag trodde att den började klockan 14.00 men sen för säkerhets skull kollade jag i smset och då stog det 13.00 så då blev det lite panik! så jag packade så fort jag kunde och åkte dit klockan ett... ingen var där utom att jag hörde några som spikade i en annan del av huset.. så jag trodde det var hantverkare så jag ville inte gå dit och bara "ehh var är alla som ska vara på slapparhajken".. men tillslut gick jag dit iaf och då var det typ bara några ledare som höll på att spika fast golvet.. -.- så då frågade jag var alla var... och då skulle den börja klockan två iallafall.. så jag fick sitta där och spika i spikar i golvet i 45 minuter tills alla kom -.- ;)
haha men resten av slapparhajken var kul :) vi störde spelnördarna och typ drog ut sladden till wii och stängde av strömmen till allt :D haha dom blev asarga..! sen sov vi och blablabla typ allt vanligt (sova äta städa blabla). Vi mållade oxå våran lya  från grön till blå , det blev jättebra (om jag får säga det själv :P )jaja nu blev det ett rätt så långt inlägg men här kommer bilder:
mememememememmeme..! that's me! : O
mina otroliga kläder :)
ljusrosa linne - gina tricot
lila linne - samma
jeans - KappAhl

Ha det bäst
flodhäst ^^

Filippa

duscha

hej, nu har jag kommit hem från stallet, och ska hoppa in i duschen. Sen ska jag äta lunch och packa inför slapparhajken, jag berättar mer om den sen :) nu går jag och sjunger i duschen(inte alls) ;) vi ses senare : D
/filippa

rubrik

God morron!! Har precis ätit frukost :) Här kommer lite fler bilder från i torsdags:
Jag xp
Filippa ;)
2 halvor av de "lyckade potatisarna"
Och en bild på lillasyster :)
Kram Stina =)

Stallet nästa

Hallo, nu har jag nyss ätit frukost, och snart ska jag (och mamma) till stallet. det ska bli skönt, men lite typ  "nervöst".. för att hoppningen förra veckan gick skitdåligt! jag blev typ rädd och anabel lyssnade inte på mej och blabla... så det var ingen bra lektion om man säger så... :S jaja det var förra veckan, nu ska jag ta nya tag (xd) och det ska gå skitbra den här veckan :D nu måste jag fixa klart allt, ciao ;)
yeah! snygg va? -.- ;)
haha mina vackra ridkläder :)
/filippa

Fredagskväll :)

Hej igen :) nu kollar jag på talang och har fredagsmys med familjen. Här kommer bilder på middagen:
Ser inte så gott ut, men det var supergott (pestopastasalladen)
Mmmm, yakitorispett ;)
haha jag har minne som en guldfisk; jag kom inte ens ihåg att jag skulle ta kort på middagen, så jag fick ta bilder när nästan allt var slut ;) nu har talang  börjat, vi ses kanske senare :)
/filippa

Yakitori och pastasallad

Hej! Stina åkte hem vid ungefär halv 5. Nu ska vi snart äta, yakitorikycklingspett. (mam+pap äter sushi) Det är jättegott :) Mamma och jag var på Ica Stop och handlade maten. Just nu sitter mamma och pappa och planerar lite hur vi ska göra om i tvättstugan. Ikväll ska jag nog titta på Talang 2010, ska ni? ;)
I köket just nu, mysigt med ljus :)
Sämst bild, men det är maten jag+karl ska äta. mums.
(bättre bild kommer sen när jag har lagt det på tallriken och ätit klart :P)
En hemsk bild på mej på väg till bilen..
Vi ses
Filippa :)

hejallakorvariuzpekizstaden!!!yoyoyomannenhejkärafruholgersson!duärensötgrodamedkostym

fin rubrik va? ;)
Tjoho! Stina sa ju att vi kanske skulle skriva mkt igår men det gjorde vi inte, för vi hade inte riktigt tid..
först kom filippa, då började vi laga lunch typ vid halv ett, vi skulle göra bakad potatis så Stina ringde hennes pappa för att fråga hur länge de skulle va i ugnen och han sa 45 min i 225 grader, men stina hörde fel så vi satte ugnen på 125 grader, så först vänta vi på att ugnen skulle bli varm, sen på att potatisarna skulle bli klara, men de va inte klara så då dukade vi allt och så och väntade lite till, men när vi tog ut dem var de fortfarande stenhårda. Stina ringde hennes pappa igen och då kom vi på att hon hade hört fel så vi tog en potatis och micrade för att kunna äta direkt och den andra lät vi ligga kvar i ugnen så höjde vi värmen. Men då hade vi redan delat dem så dem i micron fick typ ett skinlager över sej, och dem i ugnen ett kolsvart bränt lager. Som tur var kunde man det dra av det kolsvarta lagret så var den god under, men den skinniga var bara bläääää... Maten blev iaf klar ca halv 3.. -.-
Sen så spelade vi lite Little Big Planet och kollade på tv ett tag. Vi gick till affären och köpte godis och Ben&Jerrys baked alaska :) Vi lagade middag oxå, köttfärssås och spaghetti. det var gott! sen kollade vi på DaVinci Koden och åt glassen, Filmen var bra och spännande men läskig.. vi sov framför tv:n i bäddsoffan så sen bäddade vi upp sängen och kollade på en till film och åt godiset.
Idag har vi ätit kollat på tv, försökt fixa naglarna men sen va klockan så mycke och vi skulle till täbban oxå innan Filippa skulle hämta Karl så vi fick skjuts dit. Vi åt på Mc Donald's och Stina köpte ett par örhängen, sen tog vi bussen hem, men vi behövde inte hämta Karl för han hade åkt hem med en kompis :) Nu sitter vi här hos filippa och äter mellis.
Här kommer några bilder från nyss :) njut.. haha ;D
Stinas nya rosettörhängen:
Failade naglar 1 (stinas):
Failade naglar 2 (filippas):
/stifli
jaja oj nu är klockan "sent" (typ 6) och allt det här skrev ju vi vid typ 4 så jag publicerar det nu (nästan klartskrivet) ;) jaja puss på er alla, nu ska vi börja starta upp bloggen igen som ni vet :) designen ska fixas osv..
/filippa

Radio-man <3 TV-man

Hejsan!! Idag ska Filippa sova här :D hon kommer typ 10 eller 11 :D Då kanske vi tar bilder och bloggar mycket ;) Förhoppningsvis orkar vi göra en ny design oxå!! Nu ska ja fixa mig, byebye!!

Hemma från Skåne

Hejhejhejhejhejhej!!! Jag är hemma från Skåne nu (har varit där och firat påsk med kusinerna). Det var varmt och på lördageftermiddan satt vi på altanen och solade och lyssnade på musik :) Glad påsk föresten, lite sent kanske ;) Ikväll ska ja och Ludde se på film, småbarnen är hemma hos deras farmor och farfar och mamma och Bengt ska ut och gå så ja och Ludde ska rensa köket på chips och läsk :D
ska vi se på :)
Puss och hej från mej ;D  /Sti