Ska till Klara nu <3

Hej bloggen! Jag ska strax till Klara, vi ska sova över, men jag tänkte bara lägga upp en bild på mig och Anabel som jag red idag! Mer bilder kommer imorron. :D
Hon är helt underbar med sin tunga som hänger ut (tycker iaf jag) :D
/ floppan <3

Halloween!!

Hejhej!! Idag har vi varit och handlat på förmiddan... har inte gjort så mkt annat, vi köpte fiskar också :P sen åt vi korv till lunch och nu sitter jag här och bloggar, vi ska snart hem till pappa för jag ska hämta lite grejor där =) Har värkligen INGET intressant att skriva om... men jag var tvungen att skriva idag för annars skulle filippa bli väääldigt sur. Juste, glad halloween alla!!!!
Och de här är inte en pumpa som filippa lr jag har gjort utan jag hittade den på google :P
Byebye //S

Glömde visst... :P

Hehe, nu blir det ju tredje inlägget på typ 20 min, men jag kom på att jag måste visa den fina pumpan som jag å karl gjorde! Här kommer den, och jag!! x)
Pumpisen i mörkret :)
Filippa <3 Pumpan
/floppan igenigen

alma å klara <3

Almas och Klaras länkar funkar typ inte sååå:
Almas blogg: almaass.blogg.se
Klaras blogg: clofina.blogg.se
Nu blev det ju inga länkar, menmen, så jobbigt är det inte att skriva in en adress ju :P ;)
/floppan igen :D

I stan :)

Hejhej! Jag skrev ett inlägg förut, men det kom aldrig upp på bloggen. Idag har jag, alma och klara varit i stan och dansat thrillerdansen på almas mammas skola :) det gick jättebra å alla barn ville typ ha autografer :P När jag bloggade (försökte iaf) så satt vi på café moda i H&M i stan. Jag och alma delade på en hallonpaj. Det var gott :P Jag skulle egentligen ha sovit över med klara men jag ska ju till stallet imorron, men klara var trött så hon pallade inte följa med eftersom ridningen är ganska tidigt. jag fattar vad hon menar, så jag blev inte lessen, och hon är fortfarande supersnäll :D :P Stina glömde ju att blogga igår, dåligtdåligt, men nu ska hon blogga idag, på min dag istället, men hon får allt blogga på sina egna dagar i fortsättningen!! x) imorron bloggar ju inte jag, så vi ses på söndag :) Lägger nog upp ngn bild från stallet då.
pusspuss
/floooppan

Hejsan hoppsan

Hejhej alla!! Jag skrev inte igår och filippa är jääättesur på mig ;) men mina kusiner har varit hos här så jag har faktiskt inte haft tid. Kusinerna kom i onsdags och vi hade rooooligt :P Idag var vi hos mormor och morfar för dem ska flytta och vi slängde en massa saker och packade ihop i flyttlådor och så. Vi åkte dit vid halv 9 så jag var tvungen att gå upp halv 8, på ett lov... >:( Nu kom vi precis hem och vi ska äta om ett litet tag!
Pusssarr Ps. Så här såg jag ut när vi uppträde på ellagård ;)
Haha, ganska ful bild xP
//Stina

Ulrika, pannkakor och fjöl av!! :D

Hajhaj:) Nu har jag nyss ätit pannkakor, å nu tänkte jag lägga upp några bilder på mig och Ulrika! Karl springer runt där nere och skriker fjöl av, fråga mej inte vad det betyder!! x) Jag skulle tro att han ser ut ungefär såhär:
FJÖÖÖL AAAAAAV!!!!!! hehe :P
Här är några bilder på mig å Ulrika :)
Hehe, me goes paparazzi på Ulrika!! :D
Ohoh!!! vem vet vad Ulrika såg just då?! hehe, mig såklart, inte konstigt att hon ohoh-ar!! x)
Tjena!!
Pimp my väska! Ulrika fick reflexer av mamma! hon är en reflexpolis, förstår ni! :D
Oj va snygg man är då...
Jaa, Ulrika blev ju iaf bra :)
Jag och Karl :P
/flooopr <3
ses nästa sommar Ulrika :D längtar...

morron

hej bloggen, jag hjälper Ulrika att hitta till mej med alla tunnelbanor och så (okej, det finns iofs bara en tunnelbana och en buss hon ska åka på :P). Kanske skriver ikväll, om jag vill, men det är ju Stinas dag egentligen!
Tunnelbanan :P
/flippan

Pumpaa... :P

Hej :) Idag är det min dag att skriva, ni trodde väll inte att jag skulle glömma va!! Idag var jag mest hemma men jag och mamma åkte till täbban en stund. Nyss gjorde jag och Karl en pumpa som vi ska ställa ut på halloween :D den blev ganska bra faktiskt om man får skryta lite, hehe x) Imorron ska jag vara med Ulrika, hon är från Tyskland!! :D det ska bli superkul! Här kommer några bilder från pumpafabriken :P

Fabriken :P
Färdig!!! :)
Nu står han där ute alldeles själv... x)
Det här är det som finns inuti en pumpa!!! ni vill nog inte se mer och
ni kan vara glada att ni inte känner lukten... bläää
Här är då jag, en stolt pumpagörare, och ja det är fågelbajs på rutan :P x)
nu får vi se om stina kommer ihåg att skriva imorron!!! fast det tror jag att hon gör :D
pusspuss/ floppan

Stina

Hej igen allihopa! Nu sitter jag här och skriver med mina lösnaglar :) I morron kommer min underbara kusin carolina från skåne, hon ska stanna tills på fredag och sen åker hon hem :( Hon kommer på kvällen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra på dan i morron men jag kanske ringer nån, nån som vill göra nåt?? Kanske skriver mer än varannan dag för jag läste lite andra bloggar och fick lixom insperation xp, aja ses snart!! Och juste! Bloggen ser hemsk ut för tillfället men ska nog fixas när vi har tagit lite bra bilder att göra en header av =)

Puss och hej, kram från mig!

Ny start av bloggen :D

Hejhej bloggen!! nu ska jag å stina bestämt oss för att blogga varannan dag :P bloggen har ju varit ganska så död ett tag, men nu ska vi ändra på det!! x) Idag var jag, stina och stinas farmor i stan och åt lunch på fridays, å sen shoppade vi i gallerian, eller jag köpte inget för jag hade inga pengar, men det var ju ändå Stinas födelsedagsshoppingtur!! Nu är vi hemma hos stina å kollar på hells kitchen, men jag ska snart hem och äta middag. Stina börjar med vårat nya lilla "schema", så hon skriver ikväll igen. Nu får Stina skriva lite!!

/F

Hejhejhallå!! Filippa har ju berättat det mästa men nu ska jag berätta lite mer xp Igår fikade jag och mamma lite, sen åkte jag till filippa, efter det åkte vi till täbban och åt lunch. Vi åt middag hos filippa och sen åkte vi hem till mig och kollade på film, signs, en ailen film som är jätteläskig :S Vi somnade ändå ganska tidigt och idag åkte vi till stan :D Det var lixom en liten födelsedagspresent till mig från farmor, så jag fick lite saker! Jag fick ett par snygga leggings, en ny mascara och lösnaglar :)



Leggings



Mascara



Naglar! Jättedålig kamera och så men ni får klara er :)
För att fira vår "nystart" så ska vi göra om designen också xd

Puss och hej kram från mig!

Fredagsmys!! :D

Hejhejhejhejhallå!!! Nu kollar jag på tv med mackan, i kväll är det fredagsmys :D:D nu chattar jag me Rasmus NA från gamla klassen :P I dag var det dans, de va kul ochvi spelade in för att kunna se hur man dansar nästa gång, men vi va i grupper på typ 4 så de blir lite pinsamt när alla ska kolla... :S Men kul ändå! I kväll ska ja nog kolla på idol, jag hejar på Tove. Igår dansade vi thriller, det va hur kul som helst!!! Längtar redan tills på onsdag då vi ska dans igen, men då kanske vi ska fixa visitkort för de va typ massa som pratade om och hyra oss XD men nu ska jag gå så hejdå! 

Kraam Stina

fredag :D

hejhej bloggisen!! nu sitter ja vid datan å pappa kom just hem. Idag skrev vi uppsats på engelskan å på svenskan :P de va ganska lätt :D tiger vill ha mat som vanligt x) nu verkar den här bloggen ha dött helt :P jaja, vi får väll se hur det går med den... nu e ja jättetrött så ja går nog å lägger mej tidigt ikväll fast ja vill inte de!!!
Igår så uppträdde jag, klara, stina å alma me våran dansgrej, det blev jättelyckat!!! en mamma frågade om vi kunde jobba dagtid å vi bara Njaa, vi går i skolan då... x)      vi lägger upp bilder sen men vi tog dom me almas mobil så vi måste skicka över dom först :) <3
pusspuss
fromm floppan

Grattis!!!!! :D:D

Woho!! Nu skriver jag för typ första gången 2 ggr i rad innan filippa hinner skriva nåt :D haha, nu har vi lunch och snart har vi So, so är det tråkigaste som finns... :( nu e jag inne på facebook, Ludde fyller år idag så vi fick tårta till frukost, synd bara att jag inte gillar tårta... Jag ska köpa en present innan teatern och ikväll moste jag träna på thriller :S Nu ska jag gå, bye!!


Grattis igen! :D

/Stina

Godnatt :P

Hej hej! Ska snart sova, men filippa sms:ade mig och sa att jag skulle skriva så nu gör jag det! Idag har det varit vanilg skola och så... inge spec har hänt. I morron fyller ludde år, ska köpa nån present innan teatern! Vet inte vad han ska få, men jag får hitta på nåt... vi åt chiliconcarne, lr hur d nu stavas, till middag och till lunch var det jätteäckligt typ ostgratineradfalukosr som stank senap :S men när jag kom hem bakade jag och de kakorna blev iaf goda :D På torsdag ska vi göra thriller, vi kommer inte kunna träffas alla föränn då och vi har inte äns gjort klart dansen och Jossan och Teresa har typ bara tränat en gång, men hoppas att vi hinner klart. Nu ska jag sova, godnatt!!



Hade inga roliga bilder så gär kommer en bild på mitt supergrymma gosedjur...

// SL

sluta nyss...

hejhej! ja kom just hem från skolan, vi slutade 15.45 :( nu e ja hemma med karl, mamma e hos doktorn. På torsdag har ja matteprov å igår satt ja uppe till tio å pluggade :S å så e de ju dansgrejen oxå på torsdag å vi har inte gjort klart dansen!!! å vi kan typ bara träna en enda gång till, å en gång på torsdag precis innan. så ja får väll träna själv här hemma :P stina verkar inte vilja skriva men ja ska nog ringa henne nu så hon gör det!!!! De va allt ja hade att säga <3
pusspuss
fromm flooopann

Hemma :)

Hej bloggen! för en stund sen kom ja å mamma hem från mina sysslingar! Ja va me i den dära videon som ja skrev om igår :P de va jättekul :D först åt vi pizza till lunch å sen gick vi dit vi skulle filma! på morronen va mamma å ja i stallet, ja red tintin! vi övade på mjuka övergångar mellan trav/galopp och skritt/galopp å de va jätteroligt <3 Tintin var seriöst en jordhög!! han va heelt täckt av lera som hade torkat i pälsen!! men de gick bra iaf :)
Nu står pappa i köket å lagar mat å karl kollar på tv å mamma ligger å läser, så de händer inge spec här hemma. stina verkar ha dött IGEN(!!!) men ja får väll skrika på henne tills hon gör de x) ses

Stäng
tintin <3 fast han e mkt sötare i  verkligheten!!!
pusspuss
fromm floppan

Fredag :)

Hej bloggen!! nu e de äntligen fredag! De ska bli jätteskönt me helg :) imorron ska ja va me i en musikvideo som min syssling ska spela in till min andra syssling (hans brorsa) :D de ska bli superkul!! Å innan de så ska ja till stallet så de blir en perfekt dag :D Idag har de varit en vanlig skoldag å efter skolan så gick vi hem till klara å tränade på dansen som vanligt :P jossan ska oxå vara me så vi lärde henne dansen. just nu e ja inne på facebook å tittar runt lite på datan. Snart ska vi ha fredagsmys å kolla på idol! Tove ska vinna hon äger!! :P :D 


Här e vårat fredagsmys! <3

                                             

pusspuss

floppan<3

hejhejhej

Hejhej, nu e jag hemma, sist jag skulle skriva så blev datasalen bokad i skolan så jag fick sluta lite snabbt XD jaja nu skriver jag iaf. Idag har jag varit i skolan, och sen tränade vi på dans hos Klara, vi ska va med och dansa på 1-3d haloweenfest till thriller, de ska bli jättekul, de e jag, klara, filippa, ella, teresa, alma och kanske jossan! Idag fick fick vi reda på att vi ska dansa på 1-3e också!!! :D mamma är i Grekland nu, avundsjuk!! Nu ska jag äta min supergoda choklad muffins som jag bakade :) ses!
/Stiina

pannkakor :)

hejhej nu ska vi äta middag, pannkakor!! de ska bli jättegott! Ida efter skolan gick vi hem till klara å övade på dansen. vi kom på några nya grejer fast vi övade mest <3 Efter maten ska ja göra min spanska å min engelskaläxa å sen ska ja bara ta de lugnt :) kanske plugga lite till matteprovet men inge annat!!
pusspuss
fromm floppan <3

Heje

hejsan :) nu har ja gjort färdigt spanskaläxan å fikat me mamma å karl!!!! Idag har ja å ella varit i täbban, ella skulle köpa ett par converse. efter de så åkte vi hem igen å så kom klara till ella. vi tränade på dansen å de va kul :D när ja kom hem hjälpte ja pappa att ta ner studsmattan å sen drog karl å jag upp våra morötter från landet :P vi åt dom till middagen, potaisbullar å bacon. dom va jätte goda!!! nu ska väll ja kolla lite på tv å sen gå å lägga mej <3

 








Här e min fina spanskaläxa när ja tränade på den :P <3
pusspuss
from flippan

Egentligen så skulle ja ha skrivit de här för en timme sen men nätet är typ överbelastat så de tog jättelång tid men hoppas ni gillar de iaf :D <3

iskolan

Hejhej alla! Nu e jag i skolan och skriver :) Har precis haft Kemi och snart har jag SO, Idag har jag dans iof balett som är tråkigt men det e iaf kul att träffa alla kompisar! Igår hade vi teater, vi bestämde roller, skriver mer sen för nu blir datasalen bokad!!!


Tiger!!! <3

Hej bloggen!! Sorry at ja inte har skrivit på bloggen på nåra dar men ja har tränat på en dans till en halloweenfest å så har ja letat efter Tiger :( han försvann i söndags å sen kom han inte hem igår heller men idag kom han hem igen!! elr mamma hittade honom, han var inlåst i våra grannars garage!!!! Så han har varit inlåst där i 2 dar :P Idag var de nutidsorientering, de va svårt :P kunde typ hälften å gissa på några x) Hoppas Stina skriver snart, hon skriver typ bara när ja har tjatat på henne x) men vi ses imorron :)
pusspuss
fromm floppan

Hemma

Hej alla! Nu är jag hemma, vi har precis ätit våfflor till lunch och idag sov jag över hos Emma, och igår hade jag dans, det va kul! Idag ska jag bara slappa... :) men nu ska jag läsa så byebye!!!

Puss /s

regn

hej bloggen!!! nu regnar de ute å tiger e sur för han vill ha mat. ida skulle ja, ella å alma sova över men vi ska göra de en annan helg :( stina har jue inte skrivit på ett tag men ja får väll messa henne så gör hon de :P ja vet att ha skulle lägga upp en bild på min mössa så här kommer några fiina(?) biler!!
oj vilken fiin bild!!! x)


Jaa, ehem... va ska man säga?
Ja mössan e iaf fin!!!


Vantarna :P
Ja kan ju inte precis säga att jag e en modell precis men de va iaf bilder!!!!
Tiger va ju inte så nöjd med sin mat... men annars blir han tjock x)
Ojoj va synd de e om Tiger!!!! INGEN mat å INGET vatten :P
Snälla, titta på mej; JAG SVÄLTER!!!! Pliiiiz ge mej mat *blinkblink*
Hallå???
Så, nu ska ja messa Stina så hon gör ett inlägg oxå!!!
pusspuss
fromm floppan <3

hagel :P

hejhej bloggen!!! nu haglar de här utanför skolan!!! de känns ganska weird eftersom klara å ja ska åka å bada efter skolan :P fast de e inne iofs x) Jaja nu har ja inge mer å säga så vi ses snart igen :)


pusspuss
fromm floppopan

Hejsan...

...svejsan, nu har jag sovmorron, idag börjar vi med orientering på gympan sen media, lunch, spanska, svenska, matte, samling... ganska kul dag iaf :) I förrgår fyllde jag år, jag fick massa presenter orkar ine berätta om alla :P men i idag ska jag och mamma till stan och jag ska få välja en handväska och så ska vi äta sushi, mums!! Nu har jag fått alla presenter utom Frejas och Karins och så ska jag ju få mammas idag. Men nu måste jag packa väskan, byebey!

kramis Stinaa